Munkába menet előtt szintén nem sok időnk van főzőcskézni, így ez a recept is egy gyors variáció lesz, ami közben még készülődni is jut idő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 személyre:

- 250 gramm gomba /bármilyen/

- fél kg burgonya /én az apró szemű fajtákat szeretem ehhez az ételhez, mivel karikákra szoktam darabolni, így sokkal csinibb/

- kakukkfű

- só, fehér bors 

Először olajon megpirítjuk a megtisztított, negyedekre darabolt gombákat egy csapott teáskanál kakukkfűvel. Közben a burgonyát is meghámozzuk és karikákra szeleteljük. Egy másik serpenyőbe is olajat öntünk (nem kell sok) beletesszük a burgonyát, megsózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük az egészet majd lefedjük egy fedővel. Néhány percenként átkevergetjük, hogy ne ragadjon le csak szépen megpiruljon az alja. Ha kész, hozzáadjuk a gombát és friss petrezselyemzöldet aprítunk a tetejére. 

Egészségetekre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://blondiekitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr274460606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása