imag0386_1337719485.jpg_446x336

A medvehagyma egy nagyszerű növény, fokozza az emésztőrendszer működését, vérnyomás és vérzsír csökkentő hatású. Tudományos megfigyelések bizonyítják, hogy ez a fokhagyma ízű levél lassítja a koleszterin lerakódását az érfalban, a kéntartalmú tioszulfinátoknak köszönhetően. Így a koleszterincsökkentő hatása többszöröse a fokhagymáénak, annak kevésbé érezhető és maradandó aromájával.

Hozzávalók:

- egy kisebb csokor medvehagyma

- 250g túró (zsírszegény)

- 1 pohár natúr joghurt (egy krémesebb fajta) 

- só, bors

A túrót a joghurtottal villával krémesre keverjük, adjunk hozzá egy pici sót és borsot is. Aprítsuk fel a medvehagyma leveleket és egyszerűen keverjük a túróhoz. Pirítóshoz vagy bármilyen szendvicsbe kínálhatjuk.

Egészségetekre! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://blondiekitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr374532793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása